Impresionantul televizor QLED 'Frame' de la Samsung are reduceri de pana la 1,402 dolari

Walmart a redus prețurile la gama de televizoare Samsung The Frame, oferind reduceri de până la 1,402 dolari pentru anumite modele. Cu cât televizorul este mai mare, cu atât reducerea este mai consistentă, astfel că există în prezent niște oferte excelente pentru televizoare. Dacă ești interesat să afli mai multe despre televizorul Samsung The Frame, precum și diferențele dintre modelul din 2022, care este acum la reducere, și cel mai recent model din 2024, citește în continuare pentru a descoperi ce trebuie să știi.

Iată câteva dintre ofertele actuale:

  • Samsung The Frame TV QLED de 43 de inch — 869 dolari, preț inițial 1,000 dolari
  • Samsung The Frame TV QLED de 50 de inch — 969 dolari, preț inițial 1,300 dolari
  • Samsung The Frame TV QLED de 55 de inch — 1,299 dolari, preț inițial 1,500 dolari
  • Samsung The Frame TV QLED de 65 de inch — 1,469 dolari, preț inițial 2,000 dolari
  • Samsung The Frame TV QLED de 75 de inch — 1,889 dolari, preț inițial 2,999 dolari
  • Samsung The Frame TV QLED de 85 de inch — 2,895 dolari, preț inițial 4,297 dolari

De ce ar trebui să cumperi televizorul Samsung The Frame QLED? Samsung este unul dintre cele mai bune branduri de televizoare, recunoscut pentru calitatea excepțională a imaginii și abordarea inovatoare. Tehnologia QLED este specialitatea lor, aceasta adăugând un strat de puncte cuantice la iluminarea LED a televizorului, făcând ca punctele cuantice să emită propria lor lumină cu un nivel foarte ridicat de eficiență, astfel încât imaginea să fie mai bună decât la un televizor 4K standard.

Cu oricare dintre televizoarele Samsung The Frame, obții unul dintre cele mai bune televizoare QLED de pe piață. Arată fantastic, cu Quantum HDR oferind o gamă extinsă de culori și contrast, în timp ce volumul de culoare de 100% asigură vizualizarea unui miliard de culori. Televizorul are practic nicio reflexie a luminii, iar tu poți folosi modul Art pentru a afișa opere de artă ori de câte ori nu te uiți la ceva. Este conceput să fie montat pe perete ca o operă de artă, integrându-se perfect în decorul casei tale într-un mod pe care puține alte televizoare îl pot realiza.

Aceasta este versiunea mai veche a modelului Samsung The Frame TV, cu modelele din 2024 disponibile acum, dar nu pierzi prea mult optând pentru un model mai vechi. În schimb, economisești o sumă considerabilă de bani. Singura diferență majoră este că noile modele includ culori validate Pantone și Art Store îți oferă acces gratuit la opere de artă schimbate lunar. Noile modele sunt, de asemenea, mai eficiente energetic, dar va dura ceva timp până când economiile energetice vor compensa diferența de preț.

În acest moment, poți economisi până la 1,402 dolari la anumite modele Samsung The Frame TV la Walmart, obținând astfel un televizor fantastic pentru casa ta. Este o oportunitate pe care nu ai mai întâlnit-o până acum, televizorul arătând excelent în spațiul tău de locuit. Verifică oferta acum, înainte să se încheie. Mai multe dimensiuni sunt disponibile în prezent.