Cele mai bune oferte pentru AirPods Max: Noi si reconditionate la 440 de dolari

AirPods Max — 519 dolari, preț inițial 549 dolari

AirPods Max reprezintă prima încercare a Apple de a produce căști over-the-ear. Acestea au avut multe aspecte reușite. Ne plac aceste căști, chiar și comparându-le cu opțiunile audiophile care prioritizează calitatea sunetului. AirPods Max oferă o anulare excelentă a zgomotului. Tot ce a învățat Apple cu căștile stil earbud funcționează chiar mai bine cu designul cu cupe al AirPods Max. Pe lângă ANC de calitate, aceste căști oferă și un mod de transparență excelent. Cu o simplă rotire a butonului mare al căștilor, poți trece de la liniște completă la senzația că nu porți deloc căști. Calitatea audio pe apeluri telefonice este de asemenea excelentă, iar conectarea cu iPhone-ul este superioară oricăror alte căști non-Apple.

AirPods Max recondiționate — 440 dolari, preț inițial 549 dolari

Amazon oferă de asemenea căști AirPods Max recondiționate la un discount semnificativ. Cei reticenți în a cumpăra tehnologie folosită pot fi siguri că nu vor observa diferența. Prin programul Renewed al Amazon, toate componentele interne ale căștilor sunt curățate profesionist, reparate și testate astfel încât să funcționeze ca noi. Garanția Amazon Renewed oferă de asemenea înlocuire gratuită sau rambursare în primele 90 de zile de la achiziție, ceea ce face această ofertă una dintre cele mai bune pentru modelul recondiționat al AirPods Max.

Ar trebui să cumperi AirPods Max?

AirPods Max sunt căști incredibile și le recomandăm fără ezitare. Dar există două aspecte importante de luat în considerare când decizi dacă sunt potrivite pentru tine: preferi căști over-the-ear? Și ai prefera o altă marcă?

Când compari AirPods vs. AirPods Max, diferențele sunt destul de clare. Un model se introduce în urechi, iar celălalt se așază peste ele. Va trebui să iei în considerare confortul căștilor tradiționale in-ear AirPods față de designul over-the-ear al modelului Max. Recenzia noastră menționează că AirPods Max sunt destul de grele și pot deveni inconfortabile după sesiuni lungi de ascultare. De asemenea, sunt în mod inerent mai puțin portabile din cauza dimensiunii lor. AirPods Max vor avea o calitate a sunetului și o anulare a zgomotului superioare, deoarece Apple a avut mai mult spațiu pentru a include tehnologie de calitate superioară.

De asemenea, ar trebui să iei în considerare și alte mărci de căști. Dacă ai un iPhone, nicio altă opțiune nu se va conecta la fel de bine, dar există și alte aspecte de luat în considerare. De exemplu, unele mărci au o lungă tradiție de căști fantastice. Comparând AirPods Max cu Sony WH-1000XM4 sau 5, Sony își păstrează coroana. XM5 sunt cele mai bune căști de pe piață, în opinia noastră. Deși prețul lor este similar, nu au acel aspect Apple, cu designul elegant și butoanele mari.

În final, decizia va depinde de stilul de căști pe care îl preferi și dacă ai nevoie absolut să rămâi cu produsele Apple.