Apple a lansat „Creat pentru Afaceri” in magazine selectate din intreaga lume

Apple a introdus o nouă serie de programe „Today at Apple” special concepute pentru proprietarii de afaceri mici și antreprenori. Începând cu luna mai, seria intitulată „Creat pentru Afaceri” va oferi oportunități gratuite pentru a învăța cum produsele și serviciile Apple pot sprijini creșterea și succesul afacerilor lor. Aceste sesiuni, conduse de proprietari de afaceri mici, vor evidenția modul în care aceștia au utilizat produsele Apple precum iPhone, iPad și Mac — alături de resurse precum Apple Business Connect, Apple Business Essentials și Tap to Pay pe iPhone — pentru a-și construi afacerile, a ajunge la clienți în moduri noi și a împinge organizațiile lor înainte.

Deirdre O’Brien, vicepreședinte senior al Retailului la Apple, a menționat: „La Apple, știm că afacerile mici sunt coloana vertebrală a comunităților locale, motiv pentru care inovăm constant pentru a ajuta la fiecare etapă a creșterii lor.” Magazinul Apple oferă experiențe unice precum sesiuni de comunitate și educație, programarea gratuită Today at Apple și suport continuu din partea experților din magazine care ajută afacerile mici să găsească tehnologia perfectă pentru a-și intensifica activitatea.

Programarea „Creat pentru Afaceri” va începe în timpul Săptămânii Naționale a Afacerilor Mici din SUA, oferind șase sesiuni în mai în orașe ca Chicago, Miami, New York, San Francisco și Washington, D.C., cu programare continuă în magazine selectate din întreaga lume pe parcursul anului. De exemplu, la Biblioteca Carnegie din Apple, Theodore Miller, directorul operațiunilor naționale la Mozzeria, o pizzerie deținută de surzi din Washington, D.C., va demonstra cum personalul restaurantului utilizează caracteristicile de accesibilitate ale Apple pentru a depăși barierele și a împuternici afacerea.

Resurse pentru Afaceri:

În locațiile Apple Store, echipe dedicate de afaceri, cunoscute sub numele de Business Pros și Business Experts, sunt disponibile pentru a sprijini afacerile mici în fiecare etapă a creșterii lor. Fie că un proprietar de afaceri dorește să afle ce produse și servicii sunt potrivite pentru echipa sa sau este interesat de extinderea utilizării instrumentelor Apple, Business Pros poate ajuta la personalizarea soluțiilor, facilitează achiziția și livrarea ușoară și ajută afacerile mici să se seteze cu resursele Apple, inclusiv:

  • Apple Business Connect, un instrument gratuit care permite afacerilor de toate dimensiunile să personalizeze modul în care apar pentru peste un miliard de utilizatori Apple prin intermediul Apple Maps, Messages, Wallet, Siri și alte aplicații. Cu Business Connect, afacerile pot gestiona direct informațiile lor în cardul interactiv de locație Apple Maps, inclusiv crearea de Link-uri de Acțiune Personalizate care direcționează utilizatorii către site-ul lor web sau platforma preferată și facilitează plasarea comenzilor, rezervarea unei mese și multe altele, direct din cardul de locație.
  • Apple Business Essentials, un abonament complet care combină gestionarea dispozitivelor, suportul 24/7 și stocarea în cloud. Proprietarii de afaceri pot gestiona cu ușurință dispozitivele Apple din organizațiile lor și se pot scala pe măsură ce cresc.
  • Tap to Pay pe iPhone, care oferă afacerilor un mod ușor, sigur și privat de a accepta plăți contactless în persoană. Aceasta include carduri de debit și credit contactless, Apple Pay și alte portofele digitale, folosind doar un iPhone și o aplicație iOS activată de partener — fără hardware suplimentar sau terminal de plată necesar. Tap to Pay pe iPhone utilizează caracteristicile încorporate ale iPhone pentru a menține datele private și sigure ale afacerilor și clienților.

Afacerile mici se bazează pe Apple Business Essentials pentru a desfășura și configura întreaga flotă de dispozitive Apple de la distanță, de la Texas la Carolina de Nord, permițând echipei să se concentreze pe afaceri, nu pe suportul tehnic. „Apple Business Essentials oferă o platformă pentru scalarea operațiunilor de afaceri, facilitând procesul de integrare a noilor angajați și configurarea rapidă și ușoară a noilor dispozitive Apple,” a spus Max Williamson, vicepreședintele de Succes al Clienților și Parteneriate Strategice la Sock Club.

Echipe dedicate în magazine și instrumente special create pentru afaceri sunt doar câteva dintre modurile prin care Apple sprijină companiile de toate dimensiunile și din fiecare regiune a globului. Indiferent de stadiul în care se află o afacere în parcursul său, Apple are instrumentele necesare pentru a ajuta. Disponibile pe tot parcursul anului, sesiunile Today at Apple oferă, de asemenea, posibilități pentru echipele de afaceri sau colegii prin rezervări de grup. Afacerile pot începe cu dispozitive noi, pot explora împreună noi competențe și instrumente cu un expert dedicat și pot descoperi ce pot face produsele cele mai recente de la Apple pentru afacerea lor.