AirPlay este acum disponibil in anumite proprietati IHG Hotels & Resorts.

Începând de astăzi, oaspeții care se cazează la proprietățile selectate din cadrul IHG Hotels & Resorts, inclusiv Kimpton Hotels & Restaurants, Hotel Indigo, Candlewood Suites și InterContinental Hotels & Resorts, pot utiliza AirPlay pentru a transmite privat și în siguranță emisiunile și filmele preferate de pe Apple TV+ și alte servicii populare de streaming, să asculte playlist-uri personale pe Apple Music sau alte platforme, să vizualizeze fotografii de vacanță, să exerseze o prezentare, să se joace pe Apple Arcade, sau să participe la antrenamente și sesiuni de meditație cu Apple Fitness+ pe ecranul mare din camerele lor. Peste 60 de proprietăți IHG din America de Nord introduc AirPlay astăzi, urmând să fie adăugate și alte proprietăți în lunile următoare.

Utilizatorii se pot conecta automat la televizorul LG compatibil din camera lor de hotel și la rețeaua Wi-Fi a hotelului scanând un cod QR unic afișat pe ecran. Odată conectați, oaspeții pot partaja aproape orice pe ecranul mare din camera lor de hotel direct de pe iPhone sau iPad. Oaspeții pot, de asemenea, să conecteze mai multe dispozitive la televizor, astfel încât prietenii și cei dragi care călătoresc împreună să se poată bucura și ei.

Fiecare cod QR este unic pentru camera de hotel și asigură că conținutul este disponibil doar pentru utilizator — însemnând că tot ce oaspeții transmit la televizorul hotelului rămâne personal și privat. La check-out, conexiunea lor la televizor este ștearsă, astfel încât viitorii oaspeți și personalul hotelului nu pot accesa activitatea utilizatorului.

AirPlay este disponibil de astăzi în anumite mărci din cadrul IHG Hotels & Resorts. Aflați mai multe despre proprietățile care suportă AirPlay la ihg.com/appleairplay.

AirPlay în hoteluri necesită un iPhone Xs sau mai recent, cu iOS 17.3 sau mai recent; sau un iPad (generația a 6-a sau mai recentă), iPad mini (generația a 5-a sau mai recentă), iPad Air (generația a 3-a sau mai recentă), iPad Pro de 12.9 inch (generația a 2-a sau mai recentă), iPad Pro de 10.5 inch sau iPad Pro de 11 inch (generația întâi sau mai recentă) rulând iPadOS 17.3 sau mai recent.