Televizorul fantastic LG C3 OLED 4K este redus cu pana la 1,300 de dolari acum


Dorești unul dintre cele mai bune televizoare disponibile și totodată să economisești bani considerabili? Aruncă o privire la ofertele la televizoare LG disponibile acum, cu reduceri de până la 1,300 de dolari la gama LG C3 OLED. Un televizor cu adevărat remarcabil, este și mai tentant când este la reducere, așa cum este acum. Am analizat ce să aștepți de la LG C3 și de ce îți va îmbunătăți considerabil experiența vizuală.

LG C3 OLED de 42 de inch — 900 de dolari, preț inițial 1,300 de dolari LG C3 OLED de 48 de inch — 1,100 de dolari, preț inițial 1,400 de dolari LG C3 OLED de 55 de inch — 1,300 de dolari, preț inițial 1,800 de dolari LG C3 OLED de 65 de inch — 1,600 de dolari, preț inițial 2,500 de dolari LG C3 OLED de 77 de inch — 2,300 de dolari, preț inițial 3,500 de dolari LG C3 OLED de 83 de inch — 3,500 de dolari, preț inițial 5,300 de dolari

De ce ar trebui să cumperi televizorul LG C3 OLED LG este unul dintre cele mai bune branduri de televizoare și punctul său forte este tehnologia OLED. Cu televizorul LG C3 OLED, obții o versiune îmbunătățită a C2, întreaga gamă C fiind foarte apreciată de entuziaștii televizoarelor de-a lungul anilor.

Este plin de funcții, toate alimentate de procesorul AI a9 Gen 6. Învățarea automată asistată de AI analizează ceea ce urmărești, astfel încât să te poți bucura de cele mai bune setări de imagine și sunet pentru conținutul tău fără să faci vreun efort. Dispune și de un mod de intensificare a luminozității care îmbunătățește luminozitatea indiferent de locul în care te uiți, ceea ce înseamnă un contrast ridicat și o calitate a imaginii luminoasă tot timpul. De asemenea, are volum de culoare 100% și fidelitate a culorilor 100%, în timp ce Dolby Vision îmbunătățește și mai mult culoarea, contrastul și luminozitatea.

Pentru a se asigura că produce unele dintre cele mai bune televizoare OLED, LG a inclus și moduri dedicate pentru film și jocuri. Modul Filmmaker îți permite să vezi filmele așa cum a intenționat regizorul, în timp ce LG Game Optimizer ajustează automat lucrurile pentru a asigura o experiență excelentă în jocuri, la rate înalte de reîmprospătare și cu întârziere minimă la intrare.

Televizorul LG C3 OLED are de asemenea o interfață ușor de utilizat cu webOS, asigurându-se că este simplu să găsești orice vrei să urmărești cu suport extensiv pentru aproape orice aplicație de streaming la care te poți gândi. Asta include peste 300 de canale gratuite LG, în timp ce poți să te bucuri și de jocuri în streaming prin GeForce Now. Pentru sunet, dispune de Dolby Atmos ca alte televizoare de top, promițând sunet spațial, în timp ce AI Sound îți oferă o experiență similară unui cinematograf în timp ce urmărești. Totul contribuie la realizarea unui televizor fantastic.

Acum, poți economisi până la 1,300 de dolari la televizorul LG C3 OLED, în funcție de dimensiunea aleasă. Cel puțin, există o reducere de 400 de dolari, cu cât ecranul este mai mare, cu atât economia este mai mare. Vânzarea este disponibilă la LG, așa că verifică acum înainte de a pierde această ofertă.

Articole similare