Samsung prezinta tehnologii inovatoare de televiziune AI la Seminarul Tehnic din Asia de Sud-Est 2024


Samsung se va întâlni cu profesioniști din industrie și media pentru a împărtăși portofoliul companiei îmbunătățit cu AI, incluzând tehnologia Neo QLED 8K, OLED și produse lifestyle, discutând totodată despre ultimele tendințe din industrie. Samsung Electronics, lider mondial în producția de televizoare pentru al 18-lea an consecutiv, a început Seminarul Tehnic din Asia de Sud-Est 2024 în Bangkok, Thailanda. În perioada 23-24 aprilie, Samsung va prezenta gama sa din 2024, dotată cu tehnologii alimentate de AI, care oferă îmbunătățiri ale imaginii, sunetului și personalizării.

Din 2012, sesiunile Seminarului Tehnic global al Samsung au servit ca platformă pentru partajarea de informații detaliate și experiențe exclusive cu produsele. Ca parte a viziunii sale „Ecrane peste tot, ecrane pentru toți”, Samsung plănuiește să prezinte inovații care oferă experiențe de vizionare de frunte în industrie și caracteristici ușor de utilizat.

Seminarul Tehnic din Asia de Sud-Est 2024 de la Bangkok urmează după succesul seriei inițiate la Frankfurt, Germania, în februarie. La acest eveniment și în cadrul seminariilor viitoare din regiuni precum America Latină, Samsung va prezenta noi tehnologii pentru televizoare și monitoare, precum și produse lifestyle:

Neo QLED 8K din 2024 al Samsung include cel mai recent procesor NQ8 AI Gen3, care permite o imagine mai vie și mai precisă prin cele 512 rețele neuronale – de opt ori mai multe decât predecesorul său. Suportă funcții precum 8K AI Upscaling Pro și AI Motion Enhancer Pro pentru cele mai bune vizualizări Neo QLED 8K de până acum. Televizorul OLED din 2024 al Samsung îmbunătățește conținutul la rezoluție 4K datorită procesorului NQ4 AI Gen2 și include tehnologia OLED Glare Free. Certificată de Underwriters Laboratories Inc. (UL), tehnologia reduce reflexia luminii pe ecran pentru a oferi o experiență de vizionare mai imersivă, cu mai puține distrageri. Music Frame este un nou produs lifestyle care funcționează ca un difuzor în formă de ramă. Poate fi utilizat ca ramă pe perete prin inserarea de imagini sau fotografii în rama sa foto înlocuibilă. Samsung Knox, aplicat la televizoarele Samsung, a obținut certificarea „Common Criteria”, recunoscută de 31 de țări în februarie, consolidând măsurile de securitate ale televizoarelor în ceea ce privește software-ul și hardware-ul.

„Suntem extrem de entuziasmați să împărtășim tehnologiile cheie AI TV ale Samsung la Seminarul Tehnic,” a declarat Yongjae Kim, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Afaceri de Display Vizual la Samsung Electronics. „Nu doar că prezentăm cele mai recente tehnologii care fac televizoarele noastre să iasă în evidență, dar și eforturile noastre reale de a servi mai bine clienții și concentrarea noastră pe protecția informațiilor lor.”