Pregateste-te sa te rasfeti: Mega Reduceri Xiaomi de 11.11 si Black Friday

Beijing, CHINA, 1 noiembrie 2023 – Xiaomi a anunțat astăzi două evenimente de vânzare iminente, Mega Reduceri Xiaomi de 11.11 și Black Friday Xiaomi, oferind entuziaștilor de tehnologie internaționali și cumpărătorilor oportunitatea de a beneficia de economii remarcabile și oferte excepționale.

Începând cu 31 octombrie, Xiaomi va oferi reduceri imbatabile la o gamă largă de produse de ultimă generație în cadrul sărbătoririi evenimentului de 11.11, care va continua până la Black Friday.

Sub tema „Timpul să te răsfeți”, ediția din acest an a Mega Reducerilor de 11.11 și Black Friday este concepută pentru a crea o atmosferă de cumpărături plăcută și eficientă. Reducerile vor fi disponibile pe platforme mari de e-commerce cum ar fi Shopee, Amazon, AliExpress, Lazada și eBay, oferind economii la o gamă diversă de produse. Aceste oferte includ smartphone-uri bestseller și produse precum seria Xiaomi 13T, seria Redmi Note 12, dispozitivele POCO și ofertele aclamate AIoT de la Xiaomi.

Oportunitățile uimitoare de vânzare de la Mega Reduceri de 11.11 și Black Friday vor fi accesibile clienților din 34 de piețe globale.

Pentru mai multe informații despre ofertele și promoțiile specifice, vă rugăm să vizitați site-urile oficiale mi.com și PO.CO ale Xiaomi.

Datele de începere variază în funcție de regiune.

Partenerii de vânzare diferă între piețe. Vă rugăm să consultați informațiile locale pentru disponibilitatea vânzărilor.

Fiecare regiune are propriile produse cheie și oferte promoționale. Vă rugăm să consultați site-ul regional pentru mai multe oferte speciale.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și a fost listată pe Piața Principală a Bursei de Valori din Hong Kong pe 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de consum și de fabricație inteligentă, cu smartphone-uri și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT la baza sa.

Cu un accent egal pe inovație și calitate, Xiaomi urmărește continuu o experiență de utilizator de înaltă calitate și eficiență operațională. Compania construiește neîncetat produse remarcabile la prețuri oneste pentru a permite tuturor să se bucure de o viață mai bună prin tehnologie inovatoare.

Până în al doilea trimestru al anului 2023, Xiaomi se număra printre primele trei mărci la nivel global pe piața smartphone-urilor, în termeni de livrări de smartphone-uri, conform Canalys. Compania a stabilit de asemenea cea mai mare platformă de consum AIoT (AI+IoT) din lume, cu 654,5 milioane de dispozitive inteligente conectate la platforma sa, excluzând smartphone-urile, tabletele și laptopurile, la data de 30 iunie 2023. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2023, compania a fost listată în Fortune Global 500 pentru al cincilea an consecutiv.