Imortalizeaza-ti Povestea: Participa la Premiile Xiaomi pentru Imagini 2023


Beijing, China, 10 noiembrie 2023 – Xiaomi este încântat să anunțe lansarea Premiilor Xiaomi pentru Imagini 2023, invitând vizionari creativi din întreaga lume să își demonstreze talentul în arta fotografică. Începând din 26 septembrie și până pe 31 decembrie 2023, aceasta este cea de-a cincea ediție a acestei platforme inclusive, care le permite pasionaților de fotografie și cineastilor să își exprime narativele unice prin intermediul dispozitivelor Xiaomi.

Sub tema „Viziunea ta, povestea ta,” concursul își propune să celebreze frumusețea expresiei individuale prin imagini și videoclipuri impresionante, încurajând participanții să își prezinte narativele autentice. Cu peste 3.000 de lucrări primite din întreaga lume, Xiaomi a utilizat diverse platforme de socializare pentru a promova acest concurs captivant.

Anul acesta, premiile se concentrează pe 10 teme distincte: Moment trecător, Portret, Pasiune, Așteptare, Creștere, Joc, Celebrare, Local, Viața non-umană și Pe drum. Gama variată de categorii oferă numeroase scenarii pentru utilizatorii Xiaomi de a-și etala măiestria creativă.

O inovație în competiția de anul acesta este introducerea unei secțiuni de filme scurte, subliniind capacitățile cinematografice excepționale ale smartphone-urilor Xiaomi. Această mișcare unică distinge Xiaomi, permițând concurenților să exploreze mai profund povestirea prin imagini în mișcare și este în acord cu efortul Xiaomi de a crea dispozitive inovatoare care combină capacități superioare de fotografie și videografie. Lucrările vor fi evaluate de regizoarea aclamată Victoria Hochberg, cunoscută pentru regia „Sex and the City”.

Mai mult, parteneriatul Xiaomi cu Leica a alimentat o narativă axată pe emoțiile umane în imagini, încurajând participanții să capteze momente care ating coarda emoțională. Pe măsură ce Xiaomi pune accent pe vizualuri de înaltă tonalitate, accentuarea emoțiilor umane în conținutul prezentat a fost evidențiată pe parcursul competiției. Această abordare nu doar că subliniază esența emoțională a fotografiei, dar și consolidează imaginea de brand Xiaomi în domeniul povestirii vizuale.

Cea mai bună fotografie va fi recompensată cu un fond creativ de 5.000 de dolari și o cameră nouă Leica Q3. Marele câștigător al secțiunii de film scurt va primi un fond creativ de 10.000 de dolari, o oportunitate de colaborare cu Xiaomi Studios, iar primii trei câștigători din fiecare categorie vor participa la un tur al evenimentelor de lansare offline.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și a fost listată pe Piața Principală a Bursei de Valori din Hong Kong pe 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de consum și de fabricație inteligentă, cu smartphone-uri și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT la baza sa.

Cu un accent egal pe inovație și calitate, Xiaomi urmărește continuu o experiență de utilizare de înaltă calitate și eficiență operațională. Compania construiește în mod neîncetat produse uimitoare la prețuri oneste, pentru a permite tuturor să se bucure de o viață mai bună prin tehnologie inovatoare.

Până în al doilea trimestru al anului 2023, Xiaomi se numără printre primele 3 companii la nivel mondial pe piața smartphone-urilor, în ceea ce privește livrările de smartphone-uri, conform Canalys. Compania a stabilit de asemenea cea mai mare platformă de consum AIoT (AI+IoT) din lume, cu 654,5 milioane de dispozitive inteligente conectate la platforma sa, excluzând smartphone-urile, tabletele și laptopurile, la data de 30 iunie 2023. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2023, compania a fost listată în Fortune Global 500 pentru al cincilea an consecutiv.

Xiaomi este un component al indicilor Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.