Redmi 13C: Divertisment uluitor si experiente creative inspirationale


Beijing, China, 10 noiembrie 2023 – Xiaomi a anunțat astăzi noul Redmi 13C, conceput să ofere experiențe de divertisment și fotografice excepționale, adresându-se nevoilor creative ale generației Z, cu un preț de pornire de 109 USD.

Redmi 13C se mândrește cu un profil extrem de subțire de 8,09 mm, un design modern cu rame plate și un aspect elegant, disponibil în culori inspirate de natură: Negru Miez de Noapte, Albastru Marin, Verde Trifoi, Alb Ghețar. Dispozitivul este dotat cu un impresionant ecran de 6,74” și o rată de reîmprospătare de 90Hz, oferind o experiență vizuală fluidă și plăcută. Ecranul LCD al dispozitivului prioritizează confortul vizual, având tehnologie de atenuare DC și certificare TÜV pentru Lumina Albastră Redusă și tehnologie Fără Pâlpâire, minimizând oboseala ochilor.

Redmi 13C îmbunătățește experiențele fotografice, satisfăcând toate nevoile legate de rețelele sociale prin hardware impresionant și îmbunătățiri software. Include o cameră triplă îmbunătățită de 50MP și o cameră frontală de 8MP actualizată, care asigură portrete și selfie-uri perfecte chiar și în condiții de lumină scăzută, oferind de asemenea o viteză de captură îmbunătățită cu 34,9% în modul de noapte, atât pentru fotografii cât și pentru captura video. Mai mult, Redmi 13C oferă 10 filtre de cameră film și opțiuni de cadre film, oferind utilizatorilor posibilități vizuale creative mai largi.

Echipat cu un procesor puternic MediaTek Helio octa-core și optimizat cu sistemul de operare MIUI 14, Redmi 13C oferă o performanță lină și ideală pentru jocuri și vizionare de videoclipuri, suportând până la 1TB de stocare extensibilă. O soluție inovatoare de memorie oferă până la 8GB de RAM, plus 8GB de memorie RAM extinsă, totalizând până la 16GB. De asemenea, bateria mare de 5000mAh asigură o utilizare de înaltă performanță de lungă durată și include un port USB Type-C actualizat care suportă încărcare rapidă PD de 18W pentru a te menține mereu activ.

Redmi 13C este disponibil în trei variante – 4GB+128GB, 6GB+128GB, 8GB+256GB, cu varianta de 4GB+128GB începând de la 109 USD, și va fi disponibil începând cu 10 noiembrie.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și a fost listată pe Piața Principală a Bursei de Valori din Hong Kong pe 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de consum și producție inteligentă, având la bază smartphone-uri și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT.

Punând un accent egal pe inovație și calitate, Xiaomi urmărește continuu o experiență de utilizator de înaltă calitate și eficiență operațională. Compania construiește neîncetat produse remarcabile la prețuri corecte, pentru a permite tuturor să se bucure de o viață mai bună prin tehnologie inovatoare.

Până în al doilea trimestru al anului 2023, Xiaomi se afla printre primele trei mărci la nivel global pe piața smartphone-urilor, în termeni de livrări de smartphone-uri, conform Canalys. Compania a stabilit de asemenea cea mai mare platformă de consum AIoT (AI+IoT) din lume, cu 654,5 milioane de dispozitive inteligente conectate la platforma sa, excluzând smartphone-urile, tabletele și laptopurile, la data de 30 iunie 2023. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2023, compania a fost listată în Fortune Global 500 pentru al cincilea an consecutiv.