Cele mai uimitoare locatii de Airbnb iti permit sa adormi in casa din „Up” sau sa te odihnesti in conacul lui Prince din „Purple Rain”

Dacă ai visat vreodată să dormi în casa ridicată de baloane din „Up”, să petreci cu Kevin Hart sau să cânți alături de Doja Cat, Airbnb are exact ceea ce îți trebuie.

Compania de închirieri pentru destinații de vacanță a anunțat miercuri o nouă categorie numită „Icons”, o colecție de „experiențe extraordinare găzduite de cele mai mari nume din muzică, film, televiziune, artă, sport și multe altele”.

„Icons te duc în lumi care au existat doar în imaginația ta – până acum”, a declarat Brian Chesky, cofondator și CEO al Airbnb. „Pe măsură ce viața devine din ce în ce mai digitală, ne concentrăm pe aducerea mai multei magii în lumea reală. Cu Icons, am creat cele mai extraordinare experiențe de pe Pământ.”

Iată câteva dintre Icon-urile axate pe divertisment anunțate până acum:

Adormi în casa „Up” – „Dormi într-una dintre cele mai iconice case ale Disney și Pixar – și da, plutește. Vei explora lumea lui Carl în această re-creație detaliată a casei sale, completată cu peste 8.000 de baloane, situată în peisajele pitorești ale rocilor roșii din Abiquiu, New Mexico.”

Petrece VIP cu Kevin Hart – „Kevin Hart te duce în interiorul său lounge exclusiv Coramino Live pentru o seară de listă A. Te vei alătura lui Kevin și prietenilor săi în acest speakeasy secret, unde vei fi tratat cu o degustare de tequila și stand-up live cu cei mai buni comici.”

Participă la o sesiune în sufragerie cu Doja Cat – „Proaspăt revenită de pe turneu pe cele mai mari scene ale lumii, Doja te găzduiește pentru o experiență mult mai intimă. Te vei bucura de o performanță memorabilă în sufragerie de la artista câștigătoare a Grammy, inclusiv melodiile ei preferate și piese de pe ultimul său album.”

Stai în casa „Purple Rain” a lui Prince – „Prince a cumpărat casa din Minneapolis, Minnesota, care a apărut în filmul legendar ‘Purple Rain’, dar nu a fost niciodată disponibilă publicului până acum. Explorează casa și bucură-te de piese rare și speciale din lumea lui Prince într-o sesiune de studio exclusivă.”

Joacă cu Khaby Lame – „Senzatia de pe TikTok, Khaby Lame te invită în orașul său natal, Milano, Italia, pentru o experiență epică de gaming peste noapte. Vei sta într-un loft de gaming unic pe care Khaby l-a proiectat personal, unde vei învăța de la Khaby și te vei confrunta cu el într-un Fortnite Battle Royale.”

Mergi în turneu cu Feid – „Alătură-te superstarului reggaeton în turneul său mondial FERXXOCALIPSIS pentru o săptămână întreagă. Vei face parte din echipă pentru repetiții, vei călători cu autobuzul de turneu și vei avea acces în culise la fiecare spectacol.”

Alte Icon-uri includ o noapte la Musée d’Orsay din Paris sau vizitarea casei vedetei Bollywood, Janhvi Kapoor. Experiențele sunt prezentate într-o categorie proprie pe platforma Airbnb. Toate sunt prețate sub 100 de dolari pe invitat, dar doar un număr limitat de cereri vor fi selectate pentru fiecare experiență prin loterie.

Airbnb a lansat și alte caracteristici noi pe platforma sa săptămâna aceasta, inclusiv capacitatea pentru grupuri de oaspeți de a rezerva călătorii împreună mai ușor.